MR Robin Sieverdink

Robin Sieverdink is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) met een specialisatie in het arbeidsrecht. Met zijn kennis en ervaring is hij van mening dat hij (voornamelijk) werknemers van goede rechtsbijstand kan voorzien waarbij de kosten laag kunnen blijven.

Persoonlijke benadering en redelijke tarieven staan centraal!

Het eerste advies van onze arbeidsjuristen is gratis en vrijblijvend. Na het eerste advies van onze arbeidsjurist besluit u zelf of u met ons verder gaat.

Wat zijn onze prijzen?

Onze arbeidsjurist maakt een vaste prijsafspraak met u. U weet dus precies waar u aan toe bent. In de meeste gevallen is het mogelijk om de kosten van onze rechtsbijstand (deels) te verhalen op uw werkgever. Als uw werkgever (een deel van) onze kosten betaalt, betaalt u zelf niets of minder.

Heeft u een of meerdere vragen op het terrein van het arbeidsrecht, neem contact op voor het maken van een afspraak. Tijdens deze bespreking zal bekeken worden wat ik voor u kan betekenen. U ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 088 2050 899 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken